Ülkemizin milyonlarca taraftar kitlelerine sahip spor kulüplerinden Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalar ile depremzedeler için yardım kampanyası düzenleyeceklerini duyurdular.

FENERBAHÇE

Ülkemizi hüzne boğan deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımız için halkımızın AFAD ihtiyaç listesi kapsamında deprem bölgesine yapmak istedikleri malzeme destekleri için Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'ni kullanıma açtığımızı, toplanacak tüm malzemeleri Kadıköy Belediyesi ile koordineli olarak afet bölgesine göndereceğimizi halkımızın bilgisine sunuyoruz.

Fenerium’dan battaniye, kazak, atkı, bere gibi kışlık malzemeleri afet bölgesine gönderim için hazırlığımızı tamamladığımızı paylaşmak istiyoruz.

Bir kez daha Türkiyemize başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar, deprem bölgelerindeki tüm arama kurtarma ekiplerine güç ve kuvvet diliyoruz.

Malzemelerin Stadımızda Bırakılacağı Adres: Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi, Şefikbey Sokak, Kuzey Tribünü Girişi, Kadıköy-İstanbul

GALATASARAY

Galatasaray Spor Kulübü olarak merkezi Kahramanmaraş olan ve tüm ülkemizi etkileyen depremle ilgili gelişmeleri üzülerek takip etmekteyiz.

Bununla ilgili olarak AFAD'ın yardım kampanyasına destek olmak üzere aşağıda belirtilen ihtiyaç listesindeki ürünler Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu ile Galatasaray Taçspor Tesisleri'nin yanı sıra tüm GSStore mağazalarında toplanacak ve toplanan bu yardımlar ihtiyaç olan bölgelere ulaştırılacaktır.

Tüm sporseverlerin desteğini bekliyoruz. 

Galatasaray Taçspor Tesisleri: Küçükbakkalköy, Prof. Dr. Hıfzı Özcan Cd. No:29, 34750 Dudullu Osb / Ataşehir / İstanbul

BEŞİKTAŞ

Kulübümüz, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve çevre illerde de hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak üzere AFAD’ın düzenlediği yardım kampanyasını desteklemektedir.

Kulübümüz bünyesinde AFAD’ın başlattığı kampanyaya destek olmak amacıyla Yardım Komisyon Komitesi oluşturulmuştur.

Taraftarlarımızdan ve vatandaşlarımızdan aşağıda belirtilen listedeki kullanılmamış ihtiyaç malzemelerini, AFAD tarafından deprem bölgesindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gönderilmek üzere; Vodafone Park’a ulaştırmalarını rica ederiz.

Türk Kızılay’a ait kan bağış aracının da depremden yaralı olarak kurtulan vatandaşlarımızın tedavilerinde kullanılmak üzere Vodafone Park’ta kan bağışı toplayacağını kamuoyunun bilgisine sunarız.

Vodafone Park: Vişnezade Mahallesi Kadırgalar Caddesi No:1 Vodafone Park Otopark Girişi Kat:1 34357 Beşiktaş – İstanbul