Serdar Dursun'un, kullanılan top nedeniyle sosyal medyadan yaptığı eleştiri sonrası aldığı 15 bin Euro'luk ceza için kulübü dava ettiği aktarıldı.

ELEŞTİRİ SUÇ SAYILDI

Ajansspor'da yer alan habere göre Serdar Dursun, kullandıkları topu eleştirmekten dolayı ceza aldığı belirtildi. Sezon başında, bununla ilgili sosyal medya hesabına bir hikaye paylaşan futbolcunun, 24 saat sonra silinen bir paylaşımda bireysel düşüncesini söylemesi, kulüp tarafından suç olarak değerlendirildi.

Serdar Dursun ile Fenerbahçe arasındaki sorun, Tahkim Kurulu'nun dün açıkladığı kararla ortaya çıktı. Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklama şu şekilde:

'USULE VE ESASA AYKIRI BİR DURUM YOK'

"Futbolcu Serdar Dursun’un, Fenerbahçe Futbol A.Ş. ile arasındaki uyuşmazlığa ilişkin Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’nun 15.12.2022 tarih ve E.2022/501- K.2022/482 sayılı kararına karşı itirazı incelendi. Tahkim Kurulu’nun 10.03.2023 tarihli toplantısında incelemeye alınan dosyada yapılan müzakere neticesinde; Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kararında usule ve esasa aykırı bir yön bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile kararın onanmasına, oybirliği ile karar verilmiştir."