1 hafta önce Yerel

Malatya'nın Pütürge ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sırasında balonu drona çarpan 3'üncü sınıf öğrencisi Talha Ş.'ye tekme atan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Mustafa H.’nin belediyedeki işine son verildi.

1 hafta önce Yerel

Ümraniye Belediyesi’nin desteklediği Down sendromlu sporcular, 33 ülkeden 488 sporcunun katıldığı Trisome Games Down Sendromlular Dünya Atletizm yarışlarında Türkiye rekoru kırarak, dünya ikincisi ve dünya üçüncüsü oldu.

1 hafta önce Yerel

Adabada hastane dönüşü bindiği özel halk otobüsünün açık olan kapısından dengesini kaybedip düşerek ağır yaralanan Hatice Sabahi (75), kafatasında biriken kan boşaltıldıktan sonra entübe edildi. Araç içi kamerasına yansıyan görüntülerde sigara içtiği görülen sürücü Vedat K. adli kontrolle serbest bırakıldı. Hastane önünde umutlu bekleyişini sürdüren Sabahi’nin eşi Cemil Sabahi (74), “Bu apaçık cinayete teşebbüstür. İnsan hayatı bu kadar ucuz mu?” diyerek gözyaşı döktü.

1 hafta önce Yerel

Rize’nin Hemşin ilçesinde Yeşilay Rize Şubesi tarafından bağımlılığa karşı, tulum eşliğinde sağlıklı yaşam yürüyüşü gerçekleştirildi.

1 hafta önce Genel

Türkiye genelinde bin 100 kişinin katılımıyla Kafe ve Restoran Fiyatları Algı Araştırması gerçekleştirildi. Buna göre araştırmaya katılanların yüzde 88,3’ü kafe ve restoran fiyatlarını oldukça yüksek bulurken, yüzde 82,1’i kafe ve restoran işletmecilerinin enflasyonu bahane ederek fiyat yükselttiklerini ve bunu fırsatçılığa çevirdiklerini düşünüyor.

1 hafta önce Gündem

Şişli Belediyesi çalışanları, ilçenin 'Kanal İstanbul'u olarak adlandırılan 24 bin metrekarelik rezerv yapı alanında gerçekleştirdikleri denetimde tespit ettikleri uygunsuzluklar sebebiyle rezidans inşaatını mühürledi.

1 hafta önce Eğitim

Millî Eğitim Bakanlığınca tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" adındaki yeni müfredat taslağı, kamuoyunun görüşüne sunuldu.

1 hafta önce Gündem

AK Parti eski MKYK Üyesi Metin Külünk, sosyal medya hesabından Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e yönelik bir paylaşım ve uyarıda bulundu.

1 hafta önce Spor

Süper Lig lideri Galatasaray'ın, bu akşam Adana Demirspor'a konuk olacağı maçın VAR hakemi, Portekizli Andre Narciso oldu.

1 hafta önce Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmeye yönelik eleştirilerine yanıt verdi.