Dervişoğlu: Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak Dervişoğlu: Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

Türkiye İşçi Partisi, Hatay Büyükşehir Belediye Başkana adayı olarak eski futbolcu Gökhan Zan'ı açıkladı. Gözlerin çevrildiği TİP eski Hatay Milletvekili Barış Atay, Gökhan Zan'ın adaylığının açıklanmasının ardından açıklama yaptı.

"İSİMLER ÜZERİNDEN SİYASET YAPMAYIZ"

Gökhan Zan'ın basın toplantısına katılan Atay, "Biz isimler üzerinden siyaset yapmayız. Dönem dönem aldığımız görevler var. Ben bana verilen görevi elimden geldiğince yerine getirmeye çalıştım. Partiyle birlikte yürümeye devam ediyorum. 

Dün Barış Atay ismi vardı, teveccüh için teşekkürler. Şu an Gökhan Zan arkadaşımız elini taşın altına koyması gerektiğine inandı. Görevi layıkıyla yerine getirebileceğine inanmasak zaten burada bir kolektif çaba söz konusu olmazdı. 

"BAŞKA BİR ŞEY ARAMAYA GEREK YOK"

Can Atalay isminin TİP saflarında yankılandığı gibi yarın başka mücadelelerde yeni isimler ortaya çıkacak. Barış Atay ismini TİP'in isimlerinden biri olarak değerlendirmek lazım, burada başka bir şey aramaya gerek yok.

Ayrıca bir yandan da sanat da önemli bir mücadele alanı."

"BARIŞ, HATAY'IN SEMBOLÜDÜR"

Barış Atay'ın ardından söz alan Gökhan Zan da "Değerli kardeşim Barış Hatay'ın sembolüdür. Hatay'ın çok sevdiği ve bağrına bastığı çok değerli bir isim. Bizler bir sporcunun ve sanatçının birleştirici ruhunu da unutmayalım" dedi.