Hatay Haberleri

Hatay haberleri ve güncel Hatay gelişmeleri, Hatay ile ilgili tüm video, Hatay fotoğrafları ve Hatay haberleri Polemik Haber sitemizde


Yaşam

Hatay'da Amanos Dağı eteğinde bulunan esrarengiz ‘yanan taş' yanmaya devam ediyor. Roma İmparatorluğu'ndan beri yandığı düşünüyor. İstanbul, İzmir ve Ankara'dan...

Yerel

Hatay’ın Antakya ilçesinde, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde yıkılan, 219 kişinin hayatını kaybettiği, Atilla Eren Apartmanı bilirkişi raporunda binadan alınan...

Yerel

Hatay'ın Aksaray, Saraykent, Akasya mahallelerinde yaşayan depremzedelerin rezerv alanına karşı yaptıkları eyleme polis müdahale etti, 4 kişi gözaltına alındı.

Gündem

Kandilli Rasathanesi'nin açıkladığı verilere göre, Hatay'ın Samandağ ilçesinde, 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Gündem

AFAD'ın açıkladığı verilere göre, Akdeniz açıklarında Hatay Samandağ'a 11 kilometre uzaklıkta 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yerel

Hatay'da sendikalar, Höyük’te yapılması planlanan krom maden ocağına tepki göstererek, dayanışma çağrısında bulundu.

Yerel

Hatay Valiliği, merkez Antakya ve Defne ilçelerinde kuvvetli sağanak yağış nedeniyle tüm okulların 1 gün tatil edildiği açıklandı.

Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Hatay'da bu gece saatlerinden itibaren yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği uyarısında bulundu.

Genel

AFAD verilerine göre, Hatay'ın Samandağ ilçesinde 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Yerel

Hatay'ın İskenderun ilçesinde sağanak yağış etkili oldu. Şiddetli yağış nedeniyle caddeler göle dönerken, bazı ev ve iş yerleri de su...

Yerel

Hatay'ın Defne ilçesinde bir çiftlikteki büyükbaş hayvanlara saldıran köpeğin kuduz çıkması nedeniyle, 2 mahalle karantinaya alındı.

Gündem

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), CHP'nin Hatay ve İskenderun, İYİ Parti'nin Ordu seçimlerine ilişkin "tam kanunsuzluk" gerekçesiyle yaptığı itirazları reddetti.