Hatay Haberleri

Hatay haberleri ve güncel Hatay gelişmeleri, Hatay ile ilgili tüm video, Hatay fotoğrafları ve Hatay haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), CHP'nin Hatay ve İskenderun, İYİ Parti'nin Ordu seçimlerine ilişkin "tam kanunsuzluk" gerekçesiyle yaptığı itirazları reddetti.

Gündem

CHP’nin Hatay ve İYİ Parti’nin Ordu seçimleri için yaptığı itirazlara ilişkin konuşan YSK Başkanı Ahmet Yener, “Bugün muhtemelen görüşülür” dedi.

Yaşam

Hatay'da BtcTurk, Kırıkhan Kaymakamlığı iş birliğiyle ilçede yaşayan depremzede çocuklara bayram eğlencesi düzenlendi.

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay seçimine ilişkin "Hatay seçimleri iptal olacaktır ve öngörülen tarihte yeniden yapılacaktır" dedi.

Gündem

YSK, CHP'nin Hatay Belediye Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için yaptığı itirazları reddetmesinin ardından CHP'den tepki geldi.

Gündem

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), CHP’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde oyların yeniden sayılması, geçersiz oyların sayılması ve seçimin yenilenmesi taleplerini...

Gündem

Hatay'da seçimin iptali konusunda YSK önünde açıklama yapan CHP'li Lütfü Savaş, seçimlerin 'oldu bitti'ye getirilmeye çalışıldığını söyledi.

Gündem

Hatay'daki seçimin iptali için YSK önünde toplanan CHP'den yapılan açıklamada, "tespitlere göre 3 bin 389 ölü seçmene oy kullandırıldı." denildi.

Gündem

CHP lideri Özgür Özel ve beraberindeki heyet YSK binası önünde Hatay'da seçim iptali ve yeniden sayım talep ettiklerini açıkladı.

Gündem

CHP, Hatay İl Seçim Kurulu'nun kararına yaptığı itirazı henüz sonuçlanmamışken, AK Partili Mehmet Öntürk'e alelacele mazbatası verildi.

Gündem

CHP, Hatay İl Seçim Kurulu'nun mazbatayı Cumhur İttifakı'nın adayı AK Partili Mehmet Öntürk'e verme kararını, Yüksek Seçim Kurulu'na taşıdı.

Gündem

Hatay'la ilgili konuşan YSK Başkanı Ahmet Yener, “Çalışmaya başlayacağız. Gün bitiminde toplantı sonrası size bilgi vereceğiz” dedi.