30 Haziran 2025 yılına kadar Trabzonspor ile sözleşmesi olan Danimarkalı futbolcusu Jens Stryger Larsen hakkında çıkan 'ihtar' haberlerine cevap verdi.

'İSMİMİ KULLANDILAR'

Larsen, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Uygunsuz bir hikaye yazmak için adımı kullandılar. FIFA aracılığıyla kulübe baskı yapmak için herhangi bir talepte bulunmadım" dedi.

'UTANÇ VERİCİ'

Danimarka basınında yer alan haberde, alacaklarına yönelik Trabzonspor’a ihtar çekmediğini ifade eden Larsen, "Uygunsuz bir hikaye yazmak için adımı kullandılar. FIFA aracılığıyla kulübe baskı yapmak için herhangi bir talepte bulunmadım. Hem kulüpte hem de ülkede durumun nasıl olduğunu çok iyi biliyorum. Burada şimdiye kadar ki en büyük trajedilerden biri yaşandı ve ülke hala büyük ekonomik sorunlarla bunun acısını çekiyor. Bu nedenle, adımın bu şekilde kullanılması daha da utanç verici" dedi.

'KULÜBE BASKI YAPMADIM'

"Kulübe inancım var ve maaşı muhtemelen yakın gelecekte alacağız" diyerek kulüpten alacaklı olduğunu belirten Danimarkalı savunmacı, "Kulübün zaten baskı altında olduğunu biliyorum. Başkan yeni ayrıldı ve onun yerine bir başkasının bulunması gerekiyor, ancak kulüp ayrıca biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu da açıkça belirtti. Kulübe bana para göndermesi için baskı yapmadım" ifadelerini kullandı.

(KAYNAK)