15 Temmuz ihanetinden sonra Türkiye Cumhuriyeti aleyhinde kara propaganda yapan FETÖ'cü 'BOLD' ismindeki YouTube kanalı, CHP Milletvekili Tuncay Özkan'ı hedef alan skandal bir video paylaştı.

SÖZCÜ TV ADINA FAKE HESAP

Sözcü TV adına fake hesap açarak paylaşım yapan hesap, paylaşımında Enver Aysever, Cevheri Güven, Emre Uslu, Bahar Feyzan ve Gürbüz Çapan gibi isimlerin daha önce yayınladıkları videoları bir araya getirip, Tuncay Özkan'ı  hain gibi göstermeye çalıştı. 

EVİNDE NUTUK BULUNDU DİYE HAPİS YATTI

AK Parti iktidarının FETÖ ile birlikte yürüdüğü dönemlerde, evinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün NUTUK adlı büyük eseri bulunduğu için 6 yıl Silivri zindanlarında tuttukları Tuncay Özkan, FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz 2016'daki hain darbe teşebbüsünün ardından CHP seçmeninin gözünde hain olarak gösterilmek için aynı kumpasçıların eliyle yine karalanmaya çalışılıyor.

AYNI MERKEZDEN ÇIKAN SÖYLEMLER

Siyasi kumpaslarıyla bilinen FETÖ terör örgütüne yakın yayın organlarının, söz konusu karalama videosunda adı geçen kişilerle nasıl bir ilişki içerisinde olduğu da sorulması gereken soruların başında geliyor. Özkan hakkında aynı merkezden çıktığı açıkça belli olan bu söylemleri, ismi geçen kişiler neden eşzamanlı olarak paylaşıyorlar? 

SORULMASI GEREKENLER:

Terör örgütü FETÖ'nün yayın organı BOLD, neden videosunu SÖZCÜ TV adına açtıkları fake Facebook hesabından yayınladı?

Sözcü TV isimli Facebook kanalında neden FETÖ firarisi kaçakların paylaşımlarına yer veriliyor?

Sözcü TV bu konuyla ilgili neden hukuki bir süreç başlatmıyor? 

Tuncay Özkan FETÖ'cülerin hedefinde?

Bu soruların cevabı, önümüzdeki günlerde çok net bir şekilde ortaya çıkacaktır.

İSTE O SAHTE HESAPLAR