Dünya Kupası arası öncesi evinde Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden ve taraftarıyla barışıp kenetlenen Galatasaray'da herkesi şoke eden bir gelişme yaşandı. Sezon başında İngiliz devi Arsenal'den 6 milyon Euro bedelle transfer edilen Uruguaylı yıldız Lucas Torreira'nın menajeri, alacakları nedeniyle sarı-kırmızılılara ihtar çekti.

Sarı-kırmızılılarda geçen sezon forma giyen Erick Pulgar'ın menajeri alacaklarının ödenmemesi nedeniyle sarı-kırmızılılara ihtar çekmişti. Süper Lig devinde Hollandalı sol bek Patrick van Aanholt da aynı gerekçeyle bir hamlede bulunmuştu.

Milliyet'te yer alan habere göre, Galatasaray'a ihtar çeken son isim Lucas Torreira'nın menajeri oldu. Uruguaylı orta sahanın menajerinin imaj haklarının ödenmemesi iddiasıyla sarı-kırmızılılara ihtar çektiği kaydedildi.

Tecrübeli orta sahanın yaşanan bu gelişmenin ardından kulübe karşı herhangi olumlu ya da olumsuz bir tavır sergilemediği kaydedildi.

DAVA KERVANINA BİR YENİSİ

Galatasaray'ın eski futbolcularından Ryan Babel ile Sofiane Feghouli, sarı-kırmızılıların alacaklarını ödemediği gerekçesiyle geçtiğimiz ay FIFA'ya şikayet etmişti. Sofiane Feghouli, Galatasaray'dan alacağı olan 1 milyon 600 bin Euro’yu, Ryan Babel ise 1 milyon 300 bin Euro’luk alacağını faiziyle birlikte talep etmişti.

BÜYÜK UMUTLARLA GELMİŞTİ

Galatasaray'da yeni yönetimin geldiği ilk günden itibaren ilk hedefi olan '6 numara' transferi için iddialı bir isim olan Lucas Torreira ile anlaşılmıştı. Uruguaylı futbolcu için Arsenal'a 6 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti. Yıldız orta saha ile 4 yıllık sözleşme imzalanmış ve yıllık 2 milyon 750 bin Euro net maaş ödeneceği açıklanmıştı.