Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde kan donduran bir gelişme yaşandı. Söz konusu haberde anne ve oğlunun trajik ölümü yer alırken olay ülkede infial yarattı.

Timsahların yoğun olarak yaşadığı Florida'da 2 yaşındaki kayıp küçük bir çocuğun cesedi timsahın ağzında bulundu. Perşembe günü yaşanan gelişmede aynı dakikalarda çocuğun annesi de evde bıçaklanmış halde ölü bulundu.

16 KM UZAKTA BULUNDU


20 yaşındaki annenin Lincoln Shores'taki evinde öldürücü bıçak darbelerine Tmaruz kaldığı belirlendi. Kayıp küçük oğlu için ise arama çalışmaları başlatıldı. Taylen isimli küçük çocuk evinden 16 km uzakta bir timsahın ağzında ölü bulundu. Bir adli tabip ölüm nedenini doğrularken, Taylen'ın 21 yaşındaki babası Thomas Mosley'se tam iki adet birincil dereceden cinayet suçlamasıyla karşı karşıya kaldı.

Çocuğu arama çalışmalarının sonunda konuşan Polis Şefi Anthony Holloway yaptığı açıklamada olayın detayları hakkında bilgi verdi. Holloway konuyla ilgili şöyle dedi:

'Annenin bıçakla öldürüldüğünü tespit etti. Talihsiz çocuğu ise bir timsahın ağzında bulduk. Son derece üzgünüz, an itibariyle baba cinayet suçlamasıyla tutuklandı'

Milliyet