CHP Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı AK Parti Seçim Beyannamesi’ne değerlendirdi.

'MÜJDE GİBİ AÇIKLAMIŞTI'

Gökçe Gökçen şunları söyledi:

“Erdoğan sanki 21 yıldır ülkeyi yönetmiyormuş gibi ve bütün yetkileri kendi üzerinde toplamamış gibi dönüp vaat vermeye başladı. Biz de şaşkınız. Ama bir o kadar da şaşkın değiliz, alışkınız. Hatırlayalım. Kredi yurtlar kurumu ile ilgili sorunları dile getirmiştik biz KYK borçlarının ne kadar yükseldiğini gençlerin bundan ne kadar rahatsız olduğunu ve bu yükün altından kalkamadıklarını defalarca anlattık… Hatta biz sileceğiz ödemeyin demiştik ve ondan sonra bir müjde gibi açıklamıştı. Ondan sonra Emeklilikte Yaşa Takılanlar demiştik ondan sonra bu sorunla ilgili bir şey yapmak zorunda kaldı şimdi de kamudan mülakatları kaldıracağız, gençlere internet vereceğiz, vergi indireceğiz, diyor. Yani biz bunları söyledik zaten. Erdoğan’dan şöyle bir soru bekliyoruz artık; ‘128 milyar dolar nerede’ diye sormaya başlarsa biz de şaşırmayacağız.”

'İZMİR'DE BU SEÇİMLERDE DE SONUÇ DEĞİŞMEYECEK'

Erdoğan’ın, 'İzmir bu defa ben inanıyorum ki sandıklardan bir başka çıkacak' sözlerine ise CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu yanıt verdi. Aslanoğlu, İzmir’de bu seçimlerde de sonucun değişmeyeceğini belirterek “Sayın AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a İzmirlilerin her zaman yaptığı sürprizi yine yapacaklar öyle sandıklardan çok farklı oy beklemesinler bir kez daha büyük farkla hezimet yaşayacaklar” dedi.(ANKA)