Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kış transfer dönemi tescil tarihinin 5 Mart 2023'e kadar uzatılmasının ardından Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-Lacivertliler, kadroya yıldız takviyesi gerçekleştirmek adına uğraş verirken takım da deprem felaketi sebebiyle verilen ara sonrasına en iyi şekilde çıkmaya hazırlanıyor. 

DÜNYA YILDIZLARIYLA GÖRÜŞÜLECEK

Fanatik'te yer alan habere göre, Sarı-Lacivertliler'in öncelikli hedefi, İngiliz temsilcisi Chelsea'den Aubameyang. Ancak alternatif isimlerle ilgili de mesai sürüyor. Gabonlu yıldız konusunda olumsuz bir gelişme yaşanırsa, Manchester United'dan Anthony Martial ve Tottenham’dan Moura için temaslar sıklaşacak.

aubameyang

Kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, hücum hattına odaklanmış durumda. Sarı-Lacivertliler, bu doğrultuda üç yıldızı listesine almış durumda. Bu oyuncular; Chelsea'den Pierre-Emerick Aubameyang, Manchester United'dan Anthony Martial ve Tottenham'dan Lucas Moura... Son dönemde golcü transferinde birçok isme imza attıran ancak söz konusu futbolculardan istediği verimi alamayan Kanarya, özellikle Aubameyang'a oldukça sıcak bakıyor. Barcelona'da istediği ortamı bulamayan 33 yaşındaki forvetin, Chelsea'de de oynaması zor gözüküyor.