Kahramanmaraş depremlerinde akrabalarını kaybeden Gökhan Zan, şimdide Hatay'dan Antalya'ya giden araç kaza yapması sonucu ölen kişilerin Gökhan Zan'ın akrabası olduğu ortaya çıktı. 

Antalya'nın Alanya ilçesi Mahmutlar Mahallesi yakınlarında meydana gelen olayda, Emin Zan yönetimindeki otomobil ile T.E.'nin kullandığı hafif ticari araç, kavşak girişinde çarpıştı. İhbarla kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, otomobilde bulunan 21 yaşındaki İnci Güler'in öldüğünü belirledi. Aynı araçta bulunan 21 yaşındaki Başak Güler ile 23 yaşındaki Ali Can Güler'in yanı sıra Ahmet Çınar Zan, Emin Zan, Fulya Zan ve Melis Bade Zan yaralı olarak hastanelere götürüldü.

TİCARİ ARACIN SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINDA

Bu sırada Sağlık durumu kritik olan Ali Can Güler ve Başak Güler, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hafif ticari aracın sürücüsü T.E., jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Kazada ölenlerin ve yaralananların, Hatay'dan Alanya'ya gelen afetzedeler olduğu belirtildi. Yaralanan depremzedeler Emin Zan, Çınar Zan, Fulya Zan ile Melis Bade Zan'ın, Gökhan Zan'ın kuzeninin ailesi olduğu öğrenildi. Buna göre, ölen İnci Güler, Başak Güler ve Ali Can Güler de, Gökhan Zan'ın kuzeninin eşinin akrabalarıydı.

'ÇOK ÜZGÜNÜZ'

Gökhan Zan, kaza hakkında yaptığı açıklamada çok üzgün olduğunu söyleyerek, "Kuzenin ailesi, kazada yaralandı ancak kuzenimin eşinin akrabaları vefat etti. Çok üzgünüz. Kader, onları orada yakaladı" dedi.
(DHA)