ABD Haberleri

ABD haberleri ve güncel ABD gelişmeleri, ABD ile ilgili tüm video, ABD fotoğrafları ve ABD haberleri Polemik Haber sitemizde


Dünya

ABD yönetimi, aralarında bir Türk şirketin de bulunduğu 4 şirkete ve 3 kişiye, yaptırım uygulandığını açıkladı.

Sağlık

ABD'nin Oregon Eyaleti'nin kırsal kesimlerinden biri olan Deschutes County'de bir adama veba teşhisi konuldu.

Dünya

ABD Temsilciler Meclisi'nde yapılan oylamada, çok az bir farkla İçişleri Bakanı Aljeandro Mayorkas'ın görevden alınması yönünde karar çıktı.

Dünya

ABD'nin en önemli şehirlerinden New York'ta metro istasyonunda düzenlenen silahlı saldırıda 34 yaşındaki bir erkek yaşamını yitirdi, 5 kişi yaralandı.

Ekonomi

ABD Ticaret Komisyonu, ABD'li kuruluşların Türkiye'den ithal edilen kalaylanmış çeliğe yönelik ilave gümrük vergisi talebini reddetti.

Dünya

"Should've Been a Cowboy" şarkısıyla tanınan dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Toby Keith, 62 yaşında kanser nedeniyle hayatını kaybetti.

Dünya

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), ABD ve İngiltere’nin Yemen’de Husilere yönelik 16 ayrı bölgede 36 farklı saldırı düzenlendiğini belirtti.

OTOMOTİV

Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi, otomotiv devi Tesla'nın ABD yollarındaki 2,2 milyon aracını geri çağırdığını duyurdu

Ekonomi

ABD'nin en büyük bankası JPMorgan, Gaye Erkan'ın yerine Fatih Karahan'ın TCMB Başkanı olarak atanmasıyla ilgili dikkat çeken bir değerlendirme notu...

Dünya

Wikileaks'e bilgi sızdırmakla suçlanan eski CIA çalışanı Joshua Schulte, ABD'de yargılandığı mahkeme tarafından 40 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Dünya

ABD'den yapılan açıklamada İran destekli Hizbullah'a ve Devrim Muhafızları Ordusu'na kritik mali destek veren 3 şirketein mülklerine erişimin engellendiği belirtildi.

Dünya

ABD'de Alabama eyaletinin ardından Ohio eyaleti de, tepkilere yol açan nitrojen gazıyla idamı yasalaştırmaya hazırlanıyor.