Erdoğan Haberleri

Erdoğan haberleri ve güncel Erdoğan gelişmeleri, Erdoğan ile ilgili tüm video, Erdoğan fotoğrafları ve Erdoğan haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Giresun'da şüpheli bir şekilde ölen Rabia Naz Vatan'ın babası Şaban Vatan, AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine dava açtığını duyurdu.

Gündem

CHP Lideri Özgür Özel, Erdoğan'la ilgili "Seçimleri biz kazandık diyecek kadar seçmene karşı küstahlaşmış ve kibrinden arınamamış bir noktadadır" dedi.

Gündem

Bülent Arınç'ın oğlu AK Partli Mücahit Arınç, Manisa'da MHP’li adayın desteklenmesini eleştirerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan tepki gösterdi.

Gündem

Kasım 2023'ten bu yana kara para aklamak suçlamaları nedeniyle cezaevinde bulunan Dilan Polat, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup yazdı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran ve İsrail arasında yaşanan gerilime ilişkin, "Şu anda İsrail farklı şeyler söylüyor. İran aynı şekilde...

Gündem

AK Parti'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da bulunduğu MYK'da, İBB'nin açtığı kent lokantaları üzerinden de bir tartışma yaşandığı ifade edildi.

Gündem

CHP lideri Özel, Erdoğan ile görüşmek için randevu talep edeceğini belirterek, "Bu görüşme, son seçimin birinci partisinin genel başkanının; son...

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "'Bir miktar' öğretmen atayacağını ilan eden Tayyip Erdoğan'a tüm öğretmenlerin beklentisinin, mülakatsız 68 bin öğretmen...

Gündem

31 Mart seçimlerinden sonraki ilk grup toplantısında konuşan Erdoğan, seçimlerde alınan başarısız sonuçları, seçimlere katılım oranının düşüklüğüne bağladı.

Gündem

Halk TV Program Koordinatörü Kürşad Oğuz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti Genel Başkanlığını bırakabileceğini açıkladı.

Gündem

Kulislerde, Erdoğan'ın Istakoz skandalıyla gündeme gelen Şebnem Bursalı'yı aradığı, Bursalı'nın özür dilemesini istediği konuşuluyor.

Gündem

Erdoğan’ın eski metin yazarı Aydın Ünal, Mehmet Uçum’un sözleri üzerine, ‘Külliye’den sallanan parmağı kır’ derken; Şebnem Bursalı’nın ıstakoz paylaşmasını da...