Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe haberleri ve güncel Fenerbahçe gelişmeleri, Fenerbahçe ile ilgili tüm video, Fenerbahçe fotoğrafları ve Fenerbahçe haberleri Polemik Haber sitemizde


Sağlık

Son Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası galibi Fenerbahçe, yarın Şanlıurfa’da 2023 Süper Kupa maçı için karşı karşıya gelecek.

Spor

Trabzonspor derbisi sonrası 1 maç ceza verilen Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezalarına yapılan itiraz, TFF tarafından reddedildi.

Spor

Süper Lig'in 31. haftasında Adana Demirspor'u ağırlayan Fenerbahçe, mücadeleden 4-2'lik galibiyetle ayrıldı.

Spor

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, 7 Nisan'da oynanacak Süper Kupa mücadelesine u19 takımıyla çıkacaklarını açıkladı.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu, büyük olaralara sahne olan Trabzonspor - Fenerbahçe derbisinin cezalarını açıkladı.

Spor

Eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçı için alabileceği muhtemel aksiyonlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Spor

TFF Hukuk Müşavirliği, Trabzon-Fenerbahçe maçında yaşananlarla ilgili olarak Fenerbahçe Spor Kulübü’nün 3 futbolcusu ve 2 görevlisi, Trabzonspor Kulübü ve kulüp...

Spor

TFF Hukuk Müşavirliği, büyük olaylara sahne olan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu sevklerini açıkladı.

Spor

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Bright Osayi Samuel, sosyal medya hesabından 2 Nisan'daki olağanüstü genel kurul için bir paylaşım yaptı.

Gündem

İktidar yandaşı olarak bilinen gazeteci Cem Küçük, yerel seçimde hezimete uğrayan AK Parti'nin, Fenerbahçe yüzünden puan kaybettiğini söyledi.

Spor

Trabzonspor maçı sonrası yaşanan olaylar nedniyle, Fenerbahçeli futbolcular dün yapılan antrenmanda ligden çekilme ihtimalini konuştu.

Spor

Fenerbahçe'nin 2 Nisan'da "Ligden çekilme" ihtimalinin de görüşüleceği olağanüstü genel kurulu ile ilgili konuşan Nihat Kahveci, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.