Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe haberleri ve güncel Fenerbahçe gelişmeleri, Fenerbahçe ile ilgili tüm video, Fenerbahçe fotoğrafları ve Fenerbahçe haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk karşılaşmasında Olympiakos'a konuk olan Fenerbahçe 3-2 mağlup oldu.

Spor

PFDK, Süper Kupa'da finalinde yaşanan olaylar sonrası, Süper Lig devleri Fenerbahçe ve Galatasaray'a yönelik cezaları duyurdu.

Spor

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında yarın deplasmanda Yunanistan temsilcisi Olympiacos ile karşılaşacak Fenerbahçe'de kamp kadrosu açıklandı.

Spor

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında yarın Yunanistan ekibi Olympiacos ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Spor

TFF, Fenerbahçe'yi "müsabakayı terk etme" sebebiyle Profesyonel Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti.

Spor

Galatasaray, U19 takımıyla karşılaşmaya çıkıp sahadan çekilen Fenerbahçe maçı sonrası, Süper Kupa'yla ilgili tişörtleri satışa sundu.

Spor

Fenerbahçe'nin Olympiacos ile oynayacağı UEFA Konferans Ligi çeyrek finali maçının hakemi, İsviçreli Sandro Scharer oldu.

Spor

Sezon başında satın alma opsiyonuyla Brezilya ekiplerinden Gremio'ya kiralanan Joao Pedro, Fenerbahçe'ye geri dönecek.

Spor

Süper Kupa Final karşılaşmasına Galatasaray ile karşılaşan Fenerbahçe, U19 takımıyla çıktığı mücadelede 2. dakikada sahadan çekildi.

Spor

Fenerbahçe Yönetimi ve U19 Takımı, Galatasaray ile oynanacak 2023 Süper Kupa maçı için Şanlıurfa'ya gitti.

Spor

Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkma kararı alan Fenerbahçe'nin, maç başladıktan sonra takımı sahadan çekeceği iddia edildi.

Spor

Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkma kararı alan Fenerbahçe'de, takımın başında A Takım yardımcı antrenörlerinden olan Zeki Murat Göle olacak.