Fırtına Haberleri

fırtına haberleri ve güncel fırtına gelişmeleri, fırtına ile ilgili tüm video, fırtına fotoğrafları ve fırtına haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Beşiktaş-Adalar ile Bostancı-Moda-Karaköy-Kabataş vapur seferleri ikinci bir duyuruya kadar yapılamayacak. İzmir'de de vapur seferleri hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi

Gündem

İBB bünyesindeki AKOM, İstanbul'da yarın akşam saatlerine kadar şiddetli fırtınanın etkili olacağını duyurarak, vatandaşları uyardı.

Çevre

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminlerine göre bugün yurt geneline yağışlı havalar hakim olacak. İstanbul'da akşama doğru başlayacak yağmurun Anadolu Yakası'nda 18.00'den...

Gündem

İstanbul'da beklenen sağanak yağış öncesi uyarılarda bulunan Prof. Dr. Orhan Şen, "İstanbullular bir an evvel akşam saatlerinde evine gitsin" dedi.

Gündem

AFAD ve Meteoroloji İstanbul ve Marmara için yeni uyarılarda bulundu. Uyarıda Cuma sabahından itibaren bölgede şiddetli yağışların etkili olacağı belirtildi.

Çevre

Çanakkale'de, Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada arabalı vapur hatlarında yarınki bazı seferler olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

Çevre

ABD'nin Tennessee eyaletinde yer alan Nashville kentinde, şiddetli fırtına nedeniyle 1'i çocuk 6 kişi öldü ve 25 kişi yaralandı.

Çevre

Ege Denizi'nin kuzeyinde yarın sabah, güney açıklarında ise yarın öğle saatlerinden itibaren fırtına bekleniyor.

Çevre

Çanakkale'de, Kuzey Ege'de etkili olan fırtına nedeniyle Gökçeada ilçesine bugün yapılması planlanan feribot seferleri iptal edildi.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sarı kodlu uyarı vererek İstanbul için fırtına uyarısında bulundu. Valilik de vatandaşlara dikkatli olmaları için uyarı yayınladı.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için yarına dikkat çekerek sarı kodlu uyarı yayınlarken, İstanbul Valiliği de vatandaşları dikkatli olmaları için uyardı.

Gündem

Etkili olan şiddetli yağışların ardından yazılı açıklama yapan İstanbul Valiliği, 1 kişinin hayatını kaybettiği ve 4 kişinin yaralandığını, toplam 4...