Işçi Haberleri

işçi haberleri ve güncel işçi gelişmeleri, işçi ile ilgili tüm video, işçi fotoğrafları ve işçi haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Ankara'nın Keçiören ilçesinde çalıştıkları inşaatın 30. katından düşen iki işçi yaşamını yitirdi.

Yerel

Mardin'de çalıştığı inşaatın asansör boşluğuna düşen Abdulhalim Ökmen hayatını kaybetti.

Yerel

Şanlıurfa'da 8 gündür eylem yapan işçiler ile jandarma arasında çıkan gerginlikte biber gazı kullanıldı. Çıkan arbedede 3 kişi gözaltına alındı.

Yerel

Tokat'ta bir reklam firmasında çalışan işçi, Zile ilçesi Amasya Caddesi'ndeki bir binaya afiş asmak için, hiçbir tedbir almadan çatıdan aşağı...

Yerel

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir villanın bodrum katının dış cephe ısı yalıtımını yapan işçi Ekrem Bayraktar, kayan toprağın altında kaldı.

Yerel

Bayburt Grup’a bağlı Agrobay Seracılık’ta sendikaya üye oldukları için işten çıkartılan 5 kadın işçi, eylem yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alındı.

Ekonomi

Milyonlarca emekli ve asgari ücretli çalışanların merakla beklediği maaş zammında, masadaki tablo netleşmeye başladı. İşte konuşulan rakamlar ve zam oranları...

Gündem

Mimarlar Odası işçileri, yönetimin sendika karşıtı uygulamalarını sürdürdüğünü, düşük ücret politikaları ile çalışanları mağdur ettiği gerekçesiyle eylem başlattı.

Yerel

Bursa'nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren yatak fabrikasında elini kesim makinesine kaptıran işçinin 4 parmağı koptu.

Yerel

Kayseri'de, inşaatta çalışırken fırtına nedeniyle kopan demir panelin çarpmasıyla dengesini kaybeden işçi hayatını kaybetti.

Yerel

Muğla'da çalıştığı mermer fabrikasında makineyle kesim yaparken başına mermer blok düşen 24 yaşındaki işçi Ozan Durmuş, yaşamını yitirdi.

Gündem

Zonguldak'ta yol kenarındaki ormanda benzin dökülerek yanmış bulunan cesedin, kaçak ocakta iş kazası sırasında öldüğü ve cinayet gibi gösterilmeye çalışıldığı...