Milli eğitim bakanlığı Haberleri

milli eğitim bakanlığı haberleri ve güncel milli eğitim bakanlığı gelişmeleri, milli eğitim bakanlığı ile ilgili tüm video, milli eğitim bakanlığı fotoğrafları ve milli eğitim bakanlığı haberleri Polemik Haber sitemizde


Eğitim

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Gaziantep'te katıldığı iftar yemeğinde eğitimdeki müfredat değişikliğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gündem

Milli Eğitim Bakanlığı’nın açıkladığı kararda, ortaöğretim öğrencilerinin 40 saatlik sosyal sorumluluk faaliyeti getirildiği belirtildi.

Eğitim

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yer değiştirme talebi gerçekleşmeyen öğretmenlere yeni hak geldiğini açıkladı.

Eğitim

Eğitim sendikaları, 'eğitimde şiddet'in önlenmesi amacıyla ortak bir açıklama yayımlayarak Milli Eğitim Bakanlığı'na çağrıda bulundu.

Gündem

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin hakkında, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Gündem

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in tarikatlarla ilgili sözlerine tepki gösteren CHP'li Milletvekili Mustafa Adıgüzel, "Zamanında Fethullahçılar için de aynı cümleyi...

Gündem

PEN Yazarlar Derneği, Milli eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in 'tarikat ve cemaatler' ile ilgili sözlerine, yazılı bir açıklamayla sert tepki gösterdi.

Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yılbaşında "Türkiye’nin örf, adet ve geleneklerine uygun milli değerlerle uyumlu" kutlama yapılmasını istedi.

Gündem

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından lise müfredatına eklenen 2 yeni dersin içeriği, tartışmalara neden oldu.

Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 81 ilde gerçekleştirdiği denetimler sonucunda, bazı okullarda uygulanan 'sınıf annesi' uygulamasının, isim değişikliğiyle devam ettiği ortaya çıktı....

Gündem

EMEP Milletvekili Sevda Karaca’nın soru önergesine yanıt veren Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, TÜGVA’ya 56 ilde okul tahsis edildiğini doğruladı.

Gündem

Milli Eğitim Bakanlığı’nın bir yıl boyunca kullanacağı kiralık araçların 55 milyon 208 bin TL tutarındaki ihalesi, AK Parti'den aday adayı...