Seçim Haberleri

seçim haberleri ve güncel seçim gelişmeleri, seçim ile ilgili tüm video, seçim fotoğrafları ve seçim haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde megakent İstanbul’da sandıkların yüzde 100’ü açıldı.

Gündem

Seçim sonuçlarını değerlendiren AK Parti eski Milletvekili Şamil Tayyar "Bu bir ‘dip dalga’ değil. Görünen köydür. Bir siyasi afettir" dedi.

Gündem

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerimizden AK Parti'ye bu seçimde destek çıkmadı. İktidar, bölgedeki 3 ili kaybetti.

Gündem

Dün gerçekleşen seçimler sonucunda İstanbul'un Beykoz ilçesinin yönetimi, 20 yıl aradan sonra tekrar CHP'ye geçti.

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti'nin hezimetiyle sonuçlanan yerel seçimlerin ardından ilk açıklamayı yaptı

Gündem

YSK Başkanı Ahmet Yener, "Seçime katılım oranı yüzde 78,11. Kesin olmayan sonuçlara göre büyükşehir belediye başkanlığına katılım oranı yüzde 78,11...

Ekonomi

AK Parti'nin yenilgisiyle sonuçlanan seçimlerin ardından Dolar/TL ve altın fiyatları, yeni haftaya rekor kırarak başladı.

Gündem

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, seçimi kazandıklarını duyurdu.

Gündem

Milyonların merakla beklediği yerel seçimlerde sandıklar açılmaya başlanırken katılımın düşük olması dikkat çekti.

Gündem

31 Mart Yerel seçimlerinde büyük bir rekabete sahne olması beklenen İstanbul'da ilk sonuçlar gelmeye başladı. İşte megakentte ilk sonuçlar...

Gündem

ANKA Haber Ajansı'nın yaptığı son dakika açıklamasında "Saat 18.50 itibariyle, yurt genelinde sandıkların sadece yüzde 3’ü açılmıştır" denildi.

Gündem

İstanbul'da oyunu kullanan AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnşallah ülkemiz, milletimiz için hayırlı bir netice çıkar diye düşünüyorum" dedi.