Turgut Altınok Haberleri

Turgut Altınok haberleri ve güncel Turgut Altınok gelişmeleri, Turgut Altınok ile ilgili tüm video, Turgut Altınok fotoğrafları ve Turgut Altınok haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

31 Mart seçimlerinde rakibi Mansur Yavaş'tan tarihi fark yiyen Keçiören eski Belediye Başkanı Turgut Altınok'un afişi, belediye binasından indirildi.

Gündem

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'un oy kullandığı sandıktan, CHP'nin adayı Mansur Yavaş lider çıktı.

Gündem

Asal Araştırma direktörü Adem Belede, İstanbul ve Ankara anketlerinde 'ilginç' sonuçlar elde ettikleri gerekçesiyle tekrar tekrar kontrol ettiklerini paylaştı.

Gündem

Gazeteci Yavuz Selim Demirağ, katıldığı bir programda AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok'un diplomasının sahte olduğunu söyledi.

Gündem

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "Halkımızın gerçek ihtiyaçları neyse sadece oralara harcıyoruz. Başkaları gibi proje yapıyorum adı altında...

Gündem

ABB Başkanı Yavaş, Antalya'da 600 tane evinin bulunduğu öne sürülen rakibi Turgut Altınok için, "Mal beyanını açıkladı ve bu 600...

Gündem

Açıkladığı mal varlığıyla büyük tepki toplayan AK Parti ABB adayı Turgut Altınok'un, Antalya'da 600 dairesi daha olduğu iddia edildi.

Gündem

AK Parti’nin Ankara adayı Turgut Altınok’un, "Hiçbir emeklimizi Ankara’da mağdur etmeyeceğiz” sözleriyle Erdoğan’ı zora soktuğu ortaya çıktı.

Gündem

Mal varlığını açıklayan AK Parti Adayı Turgut Altınok'un sahip olduğu taşınmazlar, sosyal medyada kullanıcılarının büyük tepkisine neden oldu.

Gündem

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın mal varlığını açıklamasının ardından, mal varlığı kamuoyunda tartışma konusu olan ve bu konuya ilişkin...

Gündem

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, "Ben aday olunca, 'En zengin aday' diye haber yaptınız; ama belediye...

Gündem

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Mal varlığımı açıklayacağım. Kendim istediğim zaman açıklayacağım" dedi.