Uyarı Haberleri

uyarı haberleri ve güncel uyarı gelişmeleri, uyarı ile ilgili tüm video, uyarı fotoğrafları ve uyarı haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, büyük İstanbul depremine yönelik yaptığı uyarılar için 'halkı tedirgin ediyor' yorumlarına sert tepki gösterdi.

Ekonomi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın altın hamlesinin ardından flaş bir değerlendirmelerde bulundu.

Yerel

Rize'nin Pazar ilçesinde fırtına nedeniyle sahilde oluşan dev dalgalar, yetkilileri alarma geçirdi. Vatandaşlara, sahil şeridinden uzak durulması uyarısı yapıldı.

Gündem

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Adana ve Muğla'da meydana gelen depremlerin ardından, sosyal medya hesabından uyarılarda bulundu.

Gündem

Marmara’nın güneyi ve Ege’nin batısındaki 7 kent için gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Gündem

Türk Hava Yolları, Latin Amerika ülkeleri olan Venezuela, Meksika, Kolombiya, Küba ve Brezilya’ya seyahat edecek yolculara uyarıda bulundu.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu için kar yağışı uyarısında bulunurken, Prof. Dr. Orhan Şen de, 5 gün...

Ekonomi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, "6 aydır söylüyordum..." diyerek peş peşe rekor kıran altın konusunda tavsiyelerde bulundu.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden hafta sonu İstanbul dahil birçok kent için kar ve sağanak uyarısı geldi. İşte tüm detaylar…

Gündem

Türkiye genelinde beş gün boyunca yağışlı hava beklenirken, Afrika üzerinden gelen toz taşınımı uyarıları yapılıyor. Hava sıcaklıkları 2 ila 4...

Gündem

Ege Denizi'nde meydana gelen 4.2 şiddetindeki deprem sonrası Naci Görür, depremle ilgili sosyal medya hesabından bir görsel paylaşarak uyarı yaptı.

Gündem

İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM, İstanbul’un kuzey ilçelerinde şiddetli rüzgar ve kuvvetli yağışın etkili olacağını duyurdu.