Uyarı Haberleri

uyarı haberleri ve güncel uyarı gelişmeleri, uyarı ile ilgili tüm video, uyarı fotoğrafları ve uyarı haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

İstanbul'da beklenen sağanak yağış öncesi uyarılarda bulunan Prof. Dr. Orhan Şen, "İstanbullular bir an evvel akşam saatlerinde evine gitsin" dedi.

Gündem

AFAD ve Meteoroloji İstanbul ve Marmara için yeni uyarılarda bulundu. Uyarıda Cuma sabahından itibaren bölgede şiddetli yağışların etkili olacağı belirtildi.

Ekonomi

Altın ve Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, "Bu fırsatlar her zaman gelmez" diyerek altın yatırımcılarına tavsiye ve uyarılarda bulundu.

Gündem

7 günlük hava durumu tahmin raporunu açıklayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 2 il için kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu.

Ekonomi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, siber saldırılara karşı milyonlarca kişinin risk altında olduğunu belirterek "hazırlıklı olun" dedi.

Spor

Süper Lig'in 15'inci haftasında yarın Beşiktaş deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, derbi öncesinde futbolculara uyarılarda bulundu.

Çevre

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, aralarında İstanbul ve İzmir'in de bulunduğu 14 il için sarı ve turuncu kodlu uyarıda bulundu.

Gündem

Yarın için İstanbul dahil birçok ilde sağanak, kar ve kuvvetli sağanak yağış beklenirken, Meteoroloji tarafından 24 kent için sarı ve...

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sarı kodlu uyarı vererek İstanbul için fırtına uyarısında bulundu. Valilik de vatandaşlara dikkatli olmaları için uyarı yayınladı.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için yarına dikkat çekerek sarı kodlu uyarı yayınlarken, İstanbul Valiliği de vatandaşları dikkatli olmaları için uyardı.

Yerel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AFAD, İzmir için 'turuncu kodlu' uyarı yaparak, vatandaşlardan dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi.

Teknoloji

ABD'li teknoloji devi Apple, kullanıcılarının şifrelerinin ve hatta banka hesaplarının tehlikeye girebileceği konusunda dikkat çeken bir uyarıda bulundu.