Vefat Haberleri

vefat haberleri ve güncel vefat gelişmeleri, vefat ile ilgili tüm video, vefat fotoğrafları ve vefat haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Devrim otomobilinin kaporta üretim ekibinde yer alan yüksek mimar mühendis Gündüz Sait Güngen, 99 yaşında yaşamını yitirdi.

Magazin

Uzun zamandır kolon kanseriyle mücadele eden Yeşilçam'ın güzel oyuncusu Bahar Öztan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Magazin

Şarkılarıyla Yeşilçam filmlerine damga vuran ünlü sanatçı ve müzisyen İsmet Nedim, 93 yaşında hayatını kaybetti.

Dünya

Raspberries'in solisti olarak tanınan ve daha sonra kariyerine tek başına devam eden Eric Carmen, 74 yaşında hayatını kaybetti.

Spor

1986-1989 yılları arasında Fenerbahçe'nin başkanlığını yapan ve aynı zamanda Yüksek Divan Kurulu Üyesi Tahsin Kaya, son yolculuğuna uğurlandı.

Gündem

Uğradığı suikast sonucu yaşamını yitiren Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in babası Musa Ateş hayatını kaybetti.

Magazin

Ünlü oyuncu ve tiyatrocu Zafer Algöz, sosyal medya hesabından annesi Güner Algöz'ün hayatını kaybettiğini duyurdu.

Magazin

Eşkıya ve Av Mevsimi gibi esfane filmlerin yapımcısı, prodüktör Gülengül Arlıel, kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti.

Gündem

Ünlü yazar Vedat Özdemiroğlu'nun oğlu Can Ilgaz, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti.

Dünya

Curb Your Enthusiasm dizisinin yıldız isimlerinden ünlü aktör Richard Lewis, geçirdiği kalp krizi sonucu 76 yaşında hayatını kaybetti.

Magazin

Nermin Bezmen, Sabah gazetesine verdiği röportajda, hayatını kaybeden eşi Tolga Savacı'nın son saatlerinde aralarında geçen konuşmayı anlattı.

Dünya

Star Trek ve Captain Marvel yıldızı, dünyaca ünlü oyuncu Kenneth Mitchell, 49 yaşında ALS hastalığını nedeniyle hayatını kaybetti.