İBB Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ekrem İmamoğlu Biga Halkla Buluşma programında konuştu.

"DEVLET MİLLETİNE FIRÇA ATMAZ"


Halkın yoğun ilgilisi ile kürsüye çıkan İmamoğlu’nun konuşmasından başlıklar şöyle: “Bizi Allah’ın kulu ayıramaz. Biz Çanakkale şehitlerinin torunlarıyız. Ülkeye huzur getireceğiz. 86 milyona Biga’ya hizmet etmeye geliyoruz. Herkes patates soğan fiyatlarını dert etmeden pazara gidecek. Köylerde okullar, sağlık ocakları olacak. Çocukları kreşe yollayacağız. Biz 86 milyon insanımızın pehlivan evlatlarına inanıyoruz. Millet İttifakı olarak yönetime geleceğiz ve birleşe birleşe kazanacağız. Kazandıklarımızı bölüşeceğiz. Size bakarken evimdeki insanlara bakıyor gibi bakmıyorsam namerdim. Devlet milletine fırça atmaz.”

"BENİM SESİMİ KİMSE KISAMAZ"


İmamoğlu sözlerine “Sesim kısık ama düzelir merak etmeyin, benim sesimi kimse kısamaz.” diyerek devam etti ve “13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu sizlerin her bir kuruşuna zeval gelmemesi için çok çalışacak. Biz çok çalışacağız.”  açıklamasında bulundu.


İmamoğlu sözlerini “Birleşe birleşe kazanacağız. Sandıkları koruyacağız. Sandıklara sahip çıkacağız. Komşularımızı ikna edeceğiz. Hazır mıyız? Çok çalışacağız tamam mı? 15 Mayıs sabahı Biga’nın havası size daha güzel gelecek.” diyerek tamamladı. 

Oda TV