Süper Lig'e verilen aranın ardından evinde Konyaspor ardından deplasmanda Kayserispor maçlarından 3'er puanla dönen Fenerbahçe ezeli rakibinin 6 puan gerisinde ikinci konumda bulunuyor.

Bu sezon iyi bir başlangıç yaptığı ligde ezeli rakibi Galatasaray'ın gerisine düşen Fenerbahçe'nin zirve takibi sürüyor. Uzun süredir şampiyonluk hasreti çeken Sarı Lacivertliler'de tecrübeli teknik adamın her seferinde şampiyonluğa vurgu yapması dikkatlerden kaçmadı.

TFF'YE PLAY-OFF ÖNERİSİ

Sportif Direktör Taner Savut ve Cristian Atsu'nun depremde hayatını kaybettiği belirtilen haberde, Jorge Jesus'un Gaziantep FK ve Hatayspor ile karşılaşacak rakiplere puan eklenmemesini önerdiği ve lig sonunda ise ilk 4 takım play-off oynamalı fikrini savunduğu belirtildi.

A Bola'ya konuşan Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, ligden çekilen Gaziantep FK ve Hatayspor'la karşılaşacak takımların hükmen galip sayılması hakkında görüşlerini "Futbol yaşanan trajediden daha önemli değil ama puan tablosu da bozuldu. Alternatif ne olabilir? Puanlar sahada kazanıldığı için iki takım çekilene kadar oynanan maçlar geçerli olmalı ancak bundan sonra Gaziantep FK ve Hatayspor ile karşılaşacak olan takımlara puanlar verilmemeli. Daha sonra, en iyi dört takım, şampiyonu belirlemek için bir play-off'a katılabilir. Bu seçeneğin herhangi bir uygulanabilirliği olup olmadığını bilmiyorum." ifadelerini kullanarak açıkladı. (Fanatik)