CHP Genel Başkanı Özgür Özel, önceki genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ankara'daki çalışma ofisinde ziyaret etti.

Özel’e CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol eşlik ederken Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel’i kapıda karşıladı.

GÜNDEM HAYLİ YOĞUNDU

Duvar'dan Ceren Bayar'ın haberine göre, bir nezaket ziyareti olduğu ifade edilen görüşme yaklaşık bir saat sürdü. Görüşmede yerel seçimler, olası iş birlikleri, Özel’in çalışmaları ve CHP içi gündem başlıkları konuşuldu. Herhangi bir adaya dair özel bir değerlendirme yapılmadı. Görüşmede ayrıca İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ziyareti ve İYİ Parti’nin kararı da değerlendirildi.

CHP'den emekliler için kanun teklifi: İkramiyeler arttırılsın CHP'den emekliler için kanun teklifi: İkramiyeler arttırılsın

BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ DEĞERLENDİRİLDİ

Pazartesi günü başlayacak bütçe görüşmelerine dair değerlendirmelerin de yapıldığı görüşmede, Kılıçdaroğlu bu konudaki görüşlerini paylaştı.

"YAKINDAN TAKİP EDİYORUM"

Özel’in çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, “Çok yoğun bir tempoda çalışıyorsunuz, çok hareketlisiniz. Bu süreci yakından takip ediyorum” dedi.

ÖZGÜR ÖZEL, KILIÇDAROĞLU’NA HEYKEL HEDİYE ETTİ

Özel, Kılıçdaroğlu’na 45 cm boyunda, 4 kilogram ağırlığında heykeltraş Şahin Ceylan tarafından kalsitten yapılmış bir heykel hediye etti. Heykelin omzunda Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti’ni taşıyan, eliyle ilerlemeyi ve devrimlerin yolunu gösteren, eteklerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin altı oku ve ilkelerini içeren bir kadını tasvir ettiği ifade edildi.