İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Galatasaray’ın Süper Lig Şampiyonu olduğu pazar günü Bayrampaşa’nın Kartaltepe Mahallesi’nde bulunan cadde üzerinde şampiyonluk kutlaması yapan bir grubun arasına aracını süren ve bir kişinin yaralanmasına neden olan kişinin tespit edildiğini ve yakalandığını açıkladı.

Konuya ilişkin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle:

Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete’de Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete’de

"27.04.2024 tarihinde bazı sosyal medya platformlarında yayınlanan görüntülere yönelik İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan incelemelerde; Bayrampaşa ilçesi Kartaltepe Mahallesi’nde bulunan cadde üzerinde bir grup taraftarın şampiyonluk kutlaması yapmış olduğu esnada bir aracın taraftar grubunun içerisine girdiği, daha sonra geriye doğru manevra yaparak M.T. isimli şahsa çarptıktan sonra olay yerinden uzaklaştığı tespit edilmiş, yaralanan şahsın hayati tehlikesinin olmadığının anlaşılmasının ardından şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar başlatılmıştır.

Yapılan çalışmalarda; plaka bilgileri belirlenen aracın olay anında M.M.T. isimli şahsın sevk ve idaresinde olduğu belirlenmesi üzerine şüpheli şahıs yakalanmıştır. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıs 30.05.2024 tarihinde kasten yaralama suçundan adli makamlara sevk edilmiştir"