Seçimler Haberleri

seçimler haberleri ve güncel seçimler gelişmeleri, seçimler ile ilgili tüm video, seçimler fotoğrafları ve seçimler haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Tarikatlarla iş tutan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 31 Mart yerel seçim sonuçlarına ilişkin “İsrail memnun” yorumunda bulundu.

Gündem

Yerel seçimlerde CHP aleyhine çalıştığı yönünde iddialar ortaya atılan Kemal Kılıçdaroğlu, söz konusu iddialara çok sert yanıt verdi.

Gündem

Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve MHP, CHP ve DEM Parti’nin kazandığı yerlerde sağ seçmenleri konsolide ederek bu ilçeleri muhalefetten...

Ekonomi

İstanbul Ticaret Odası'nın açıkladığı verilere göre İstanbul'un mart ayı enflasyonu aylık yüzde 3,93, yıllık yüzde 78,25 oldu.

Ekonomi

Seçim sonrası döviz kurunda beklenen yükseliş nedeniyle vatandaşlar, döviz bürolarının önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Gündem

İBB seçimlerini Ekrem İmamoğlu'nun kazanması halinde "Özal'ın düşüşüne benzer" bir hızlanmanın, bu kez Erdoğan için de geçerli olabileceği iddia edildi.

Gündem

Araştırmacı Bekir Ağırdır, 31 Mart seçimlerinin, İmamoğlu ile Erdoğan'ın yarışına dönüştüğünü ve İmamoğlu'nun moral üstünlüğünü ele geçirdiğini söyledi.

Gündem

Seçimlere 11 gün kala afiş kirliliği İstanbulluları canından bezdirdi. İstanbullular “Kararımda afişin etkisi olmaz” diyerek afişlere harcanan paraya tepki gösterdi.

Ekonomi

Ekonomist Şenol Babuşcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, seçim sonrası bazı ürünlerde KDV'nin yüzde 10'dan yüzde 20'ye çıkacağını söyledi.

Gündem

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, MHP ve İYİ Parti'yi geride bırakarak yüzde 20'nin üzerinde oy alacaklarını söyledi.

Gündem

Kamu Emekçileri Sendikası, yerel seçimler öncesinde ''tutum belgesini'' açıkladı. Bildiriyi, KESK Eş Genel Başkanı Ayfer Koçak okudu.

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı verilere göre, seçimler öncesi Şubat ayında bütçe açığı 153,8 milyar TL oldu.