Uyarı Haberleri

uyarı haberleri ve güncel uyarı gelişmeleri, uyarı ile ilgili tüm video, uyarı fotoğrafları ve uyarı haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi'nde 7 kenti fırtına için, Karadeniz, Doğu Anadolu Bölgelerinde ise 14 kenti çığ konusunda uyardı.

Ekonomi

Bankalardan yapılan uyarıya göre, 10 yıldır işlem yapılmayan hesaplardaki paraların, 31 Mayıs'a kadar çekilmemesi halinde TMSF’ye gidecek.

Gündem

14 kent için çığ alarmı veren Meteoroloji Genel Müdürlüğü yetkilileri, Ankara dahil birçok kent için son dakika uyarısında bulundu.

Ekonomi

Ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş yatırımcılara dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Özgür Demirtaş, mutlaka yapılması gereken şeyi açıkladı.

Gündem

İstanbul'da Ocak ayının sonuna yaklaşmamıza rağmen kar yağmadı. Ancak AKOM'dan Pazar ve pazartesi günü için yeni bir uyarı geldi. Hava...

Gündem

İstanbul'da bugün etkili olacak Lodos fırtınası nedeniyle AKOM'dan İstanbullulara uyarı geldi. Fırtınanın cuma akşam saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.

Gündem

AKOM, 18 Ocak Perşembe günü öğle saatlerinden itibaren zaman zaman etkili olacak fırtınaya dikkat çekerek, soba zehirlenmelerine karşı uyardı.

Sağlık

Macar Uzman Dr. Tamás Pándics, kokulu mum yakmanın sağlığınıza zararlı olabileceği ve migren ya da solunum yolu hastalıkları riskini artırabileceği...

Ekonomi

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, mevcut mevduat faizi üzerine yatırım yapanlara önemli bir uyarıda bulunarak, yatırımcılara kötü haberi verdi.

Ekonomi

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından Borsa’da işlem yapan milyonlarca küçük yatırımcıyı ilgilendiren çok önemli bir mesaj yayımladı.

Gündem

İBB bünyesindeki AKOM, İstanbul'da yarın akşam saatlerine kadar şiddetli fırtınanın etkili olacağını duyurarak, vatandaşları uyardı.

Gündem

İstanbul ve İzmir dahil 17 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yayınlanırken, birçok kentte de şiddetli sağanak, fırtına ve...