cenk tevet-1

Geçmişten bugüne sektör denen çukurda köşe başlarını tutan yapımcılar, televizyoncular, radyocular, ahbap-çavuş ilişkisi ile yürüyenler, müzik sektörünü batırdınız!

Neden mi? Şöyle;

Müzik kanallarında zamanında astronomik rakamlara pot sattınız. Kendi tanıdığınız yönetmenlerin haricindeki klipleri kurul denen saçmalıktan geçirmediniz. Kendinizi 'gezegen' yaptınız, etrafımızda insanlar dönsün istediniz. Radyolara hükmettiniz, kafelerde, barlarda ahbap olduğunuz insanların şarkılarını çaldınız. Gazetelerinizde tanıdıklarınızı yazdınız. "Sansasyon var mı?" diye insanları rezilliğe zorladınız.

Haber değeri var mı kisvesi altında nice şarkıcılar, nice şarkılar heder oldu gitti. Bu şarkı tutar bu şarkı tutmaz, bu kışlık şarkı, bu yazlık şarkı. Müzik bu arkadaşım mont değil. Şimdi ne oldu; ortada balondan yarattığınız starlarınız var. Belediye konserinden başka bir şey veremiyorlar. Dön geriye kavur, yap, dön geriye tribüt kalbimi yap. Yeni şarkı çıkmaz oldu yeni şarkıcı çıkmaz oldu. Siz çıkmaza soktunuz. Güzel müzik yerine size yalaklanan insanları çıkarttınız. Hadi geçmiş olsun! Kalan sağlar bizimdir. Bu işte parmağı olanlar rezildir. Sanatta torpil olmaz dedik dinlemediniz. Şimdi geçmişten şarkı dinlenirsiniz. Eyvallah dokuzuncu köy.