Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışmanlığı görevini yürüten Ayhan Ogan isimli şahıs, dün büyük bir ayıba imza attı.  

ayhan ogan tweet

Ogan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy veren vatandaşları terörist ilan etti. Doğu ve Güneydoğu’da yer alan 13 şehirde yaşayan vatandaşların 2018 yılında CHP’ye verdiği oy ve 2023 yılında Kılıçdaroğlu’na verdiği oyları karşılaştıran Ogan, kinayeli bir biçimde “Sayın Kılıçdaroğlu vatanseverdir PKK ile ne alakası var canım” sözlerini kullandı.  
İçlerinde benim de memleketim olan Ardahan’ın yer aldığı, teröre binlerce şehit vermiş 13 şehirde yaşayan vatandaşlara terörist demeye kimsenin hakkı yok.  

Ardahan Türkiye’nin kilididir. 1940’lı yıllarda zalim Stalin, Türkiye’ye girmeyi amaçladığında benim dedelerim sivil halk olarak geceler boyunca sınırda nöbet tuttu. Serhat boyunda yıllarca vatana sahip çıkmıştır Ardahanlılar. Merkezden uzak olmasına rağmen, hükümetler tarafından göz ardı edilmesine rağmen devletine isyan etmemiştir. Çünkü devletsiz kalmanın ne demek olduğunu biliriz. 93 Harbi’nden sonra devletsiz kaldık biz. Bizim akrabalarımız Ahıska’dan bir gecede hayvan taşınan vagonlara doldurulup Orta Asya’ya sürüldüler. Rus zulmünü gördü dedelerimiz. Bu sebeple dualarımız, “Allah devlete zeval vermesin” olmuştur daima. 

“Ehl-i islam olan işitsin bilsin, 
 Can sağ iken yurt vermeyiz düşmana  
İsterse uruset ne var ki gelsin 
 Can sağ iken yurt vermeyiz düşmana” 

ARDAHANLI AŞIK ŞENLİK 

Ogan’ın kullandığı bu zehirli dil Büyük Türk Milleti’ni bölmeyi amaçlayan ve Türkiye’de iç savaş çıkartmaya çalışan bir dil. Bu çirkin dilin içinde tefrika yatıyor. Halkı kin ve düşmanlığa sevk eden bu dil hakkında en çok rahatsız olan sayın Cumhurbaşkanı olmuştur. Buna eminim. Yıllardır millî irade ile Türkiye Cumhuriyeti’ni yöneten, millî iradenin önemini her zaman vurgulayan Sayın Erdoğan, millî irade Kılıçdaroğlu diyince vatandaşları terörist ilan eden Ogan’ın bu skandalı hakkında ne yapacak merak ediyorum. 

Geçmişte DAEŞ’e özerklik verilmesi çağrısı da yapan Oğan’ın bu göreve daha fazla devam etmesi halinde, akrabalarına ve hemşehrilerine terörist yaftası yapıştırılmasına sessiz kalmayacak 7 milyon vatandaşın siyasi tercihi değişebilir. Belki de Ogan ters psikoloji yaparak, vatandaşların AK Parti’ye cephe almasını istiyordur. Bu da bir ihtimal…