Kurucu değerler ve cumhuriyetle sorunu olanlar müthiş bir şımarıklık içinde.

Solcu görünümlü Türk düşmanları, muhafazakâr görünümlü Arap milliyetçileri, insan hakları kisvesine saklanan ve fonlanan, toplumu bölmeyi amaçlayan medya kuruluşları, hatta milliyetçi görünümlü ümmetçiler. Nasıl bir zamana düştük?

Toplumumuzda Atatürkçülük yükseliyor. Bundan dolayı mutluyum. Yalnız siyaset toplumdan o kadar koptu ki, bu yükselişi okuyamıyor. Atatürk'ten bahseden, devrimlerine karşı çıkmayan siyasetçi sayısı bir avuç. Atatürk'ün adını ağzına almaktan korkanlar o kadar fazla ki... Gelecek seçimleri düşünmekten ve herkese nazar boncuğu dağıtmaktan, gelecek nesillere dürüst ve omurgalı bir siyaset bırakamıyorlar.

İki ayyaş diyenler, cumhuriyet devrimlerini tartışalım diyenler, cumhuriyet devrimlerini tartışalım diyenlere tepki göstermeyen ve aynı masada oturmaya devam edenler, ulus devletimiz tehdit edilirken ve sessiz bir işgal altında olduğumuz bir zamandayken gönüllü geri dönüş diyenler var. 

Hâlâ azgın bir azınlık Türklüğü tartışmaya açmaya çalışıyor. Anadilde eğitimi müfredata eklemek istiyor. Anlamayanlara ve anlamak istemeyenlere bir daha mükemmel bir vatandaşlık tanımı yapalım. Atatürk diyor ki: Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir. 

Hadi diyelim ki Türkiyeli dedik. Bu çiğ ve dil bilimi anlamında anlamsız kelime de, Türklerin ülkesinden olan kişi demek değil mi? O zaman da devletin adını mı tartışmaya açacaksınız? 

Her bireyin anadilini öğrenmek konusunda özgürlüğüne katılmakla birlikte, herkesin kendi dilinde örgün eğitim almasına karşıyım. Milletleri bir tutan; ortak dil, ortak kültür, ortak yaşayıştır. Her etnik köken kendine ayrı bir dünya yaratırsa, nasıl millet oluruz?

Dün her türlü milliyetçiliği ayaklar altına alan, bugün Türkçü kesilenler de uzak olsun. Atatürk'e türlü hakaretler edenleri baş tacı ettiğinizi unutmadık. Atatürk'ün adını stadlardan, havalimanlarından sildiğinizi de... Milyonlarca kaçağı ülkeye doldurduğunuzu da...

Bir de hilafet sevdalıları çıkmış. Hizb-ut Tahrir adlı bir oluşum Türkiye'nin başkentinde hilafet isteriz diyor. Akıl yoksunu bu tipler, bölük pörçük olmuş ve emperyalizmin uşağı haline gelmiş bazı İslam ülkelerinin bir halifeye biat edeceğini sanıyor. Hilafet ve şeriat isteyen Afganistan'a gidebilir. Afganistan vizesi için: https://www.afganistankonsoloslugu.com/

Bu şımarıklık artık son bulsun.

Atatürk'ü, Türklüğü, cumhuriyet devrimlerini ve laikliği tartışmaya açan ve Anayasamız'a karşı suç işleyenler ne zaman hukuka hesap verecek? Sesleriniz çok çıkıyor diye kalabalık mı sandınız kendinizi? Koskoca Türk milleti okyanusunda bir damlasınız. Biz Türk milletiyiz, Atatürkçüyüz ve kurucu değerlere bağlıyız. 

Öğretmen Kemal: Sen susacaksın yobaz. Ben oldukça susacaksın. Ben senin kaderinim. Baş kaldırdıkça karşına çıkacağım, ezeceğim.