Tek seansta! 

Yanlış anlamadınız, çağın en büyük belalarından biri sigara. Şeker, gluten, alkol gibi diğer zararlı maddelerle birlikte. Ehud Abrahamson, uzun yıllardır çalışmaları sonucu mucidi olduğu bir yöntemle bu soruna çözüm bulmuş. Bu yöntem, bio enerji ve kristallerin inanılmaz gücünü kullanıyor.

Ben şahsen 8 sene önce günde iki paket sigara içerken, bu yöntemi kullanarak sigarayı bıraktım. Hem de tek seansta... İlginç değil mi? Aynen öyle, inanması güç gelse de bu yöntemle sigarayı bırakmak mümkün. Hatta alkol dahil diğer bağımlılıklardan da kurtulmak mümkün. Beynimizin bize oynadığı oyun, gereksiz yere duyduğumuz tutkularımız, bağımlılıklarımız, Ehud Abrahamson'un yöntemiyle aşılabiliyor.

Ehud Abrahamson'un yönteminin başarı oranı %90, oldukça etkileyici değil mi? 

Artık sigarayı bırakmak istediğini söylüyorsan, belki alkolü, şekeri ve diğer zararlı alışkanlıkları da bırakmak istiyorum diyorsan, işte bu mucize yöntem senin için büyük bir şans arkadaşım.

İstanbul'da bir terapiye gidiyorsun. Muhteşem enerjisiyle Umut Cingil Bey karşılıyor seni, Meltem Hanım tatlı diliyle ilgileniyor. Sonra, çok özel yetiştirilmiş ve emek verimiş terapistler, bio enerji ve kristaller yardımıyla beynindeki reseptörleri kapatıyorlar. Bir anlamda sigorta kapatmak gibi. Bu işlem tek seans sürüyor. İlk başta inanması zor gelebilir, ancak bu yöntem gerçekten işe yarıyor ve gerçek bir mucize!

BI-RA-KI-YOR-SUN   AR-KA-DA-ŞIM

İnanın, gerçekten de etkili bir yöntem.

Duayen Ehud Abrahamson ile  3 Ağustos'ta tanışacağım ve titreşim frekanslarıyla insanları dengeleme yönteminden bahsedeceğim (ZENŞİFA).

Bu benim için büyük bir şans ve onur olacak. Şükür, Hallelujah, şalom...

(Çok Heyecanlıyım) 

Bence dünyadaki bütün sigara paketlerinin yanında, alkol şişelerinin yanında, bırakma yardım hattı bölümüne Ehud Abrahamson iletişim numarası yazılmalı.

'BENDEN KURTULMAK İÇİN ARA'  ibaresiyle birlikte.

Çünkü, dünyadaki her şey enerji ve titreşimdir.