Toplumu katil şuursuzlar yapanlar, mutlu musunuz? Genç bir müzisyen neden yan baktın diye darp edilerek öldü, Emre... Bir taksici insanlık yapmak isterken sırtından kancıkça üç kurşun tarafından öldürüldü. “Öyle herkese güvenmeyeceksin” dedi bi de.Üstüne üstlük katil kızını telefonla arayıp “babası kan kaydından ölecek” diyerek o kız çocuğuna hayat boyu taşıyacağı bir travma bıraktı. Çay ocağında bir imam kalbinden bıçaklanıp katledildi. Kiliseye gidip iki kişi ateş etti, bir kişiyi öldürdü.

Farkında mısınız “biz ne olduk” diye sürekli söyleniyoruz. Sahtekar medya ve sahtekar yapımcılar bir de “ah vah” diyorlar. “Biz ne ara bu hale geldik” diyorlar. Bre ahlaksızlar, bre şerefsizler, siz getirdiniz işte bu insanları bu hale. Ben bu “biz bu hale nasıl geldik” sorunuza cevap vereyim. Gerçi siz adınız gibi biliyorsunuz ama şuursuzlar. Çıkartmadınız mı televizyonlara türlü türlü din kisvesi altında vaaz veren cemaat soytarılarını? “Bu konuşan imam zararlıdır” diye tiplerin adamcağızı hedef göstermesine sizin izin verdiniz mi kanallarınızda? Çekmediniz mi mafya dizileri? Suç makinalarını kahraman haline getirmediniz mi ?senaryolarınızda Argo söylemlerini yerleştirmediniz mi gencecik beyinlere? Vandallığı, suçu bir marifet, bir delikanlılık özelliği, atar giderliliği hoşgörüsüzlüğü ilmek ilmek döşemediniz mi ?filmlerinizde beyinlere.

15E8F301 7B69 4Aee 9986 A310Aca148A5

Kadın cinayetlerinin sorumlusu siz değil misiniz? “Ya benimsin ya toprağın” lafını marifet gibi göstermediniz mi? Aşiret içerikli senaryolarınızla kula kul olmayı siz meşrulaştırmadınızdı ?. Saç modelini bile siz oluşturdunuz tas kafa dolaşıyor millet sokakta. Sabah programları zaten kusmuk içinde. Onların rezilliği saymakla bitmez. En kutsal evliliğin gerekliliğini, para pul, ev, araba, daire, altın; siz yapmadınız mı? Yemek programlarınızla evine konuk gelen insanları ağırlayan kişilere “Ben bu yemeği beğenmedim” diye siz saldırtmadınız mı, örnek göstermediniz mi? Hem teşvik edip, hemde kanallarız da haber yapan her tarafından etinden sütünden nemalan da siz değilmisiniz ? 

Rezilsiniz ya yazık ki hem rezilsiniz hem de konumumuz itibariyle günahkar vezirsiniz. En tepedesiniz ve katilleri kodlayan da sizsiniz. Toplumu pisleten değiştiren,gaza geriren sizsiniz, naifliğimizi bozan sizsiniz. Ulan, siz kimsiniz?