Starbucks’ta oturan gençlerin içeceklerini alıp zorla masalarından kaldırdılar.

Kocaeli, İzmit'te kendini bilmez hatta neyi protesto ettiğini bile bence algılayamamış bir grup, İsrail'i protesto amacıyla Starbucks'ta oturan müşterilere tepki göstermeye çalıştı, içeceklerini önlerinden alıp döktü. Bir halt yediğini zannetti.

Hamas'ın 7 Ekim'deki saldırılarının ardından ateş çemberine dönen İsrail-Filistin hattında çatışmalar devam ediyor. Heh… İşte bu yanlış haber doğrusu şu: Gazze'de cinayet var, tek taraflı, ona çatışma denmez, bu cinayettir. Çok sayıda kadın, çocuk, genç yaşlı öldürülüyor resmen.

Yahu İsrail menşeli ürünlere yönelik boykotlar bütün dünyada yapıldı. Ama bu değil kardeşim.

Git sen bir kahve dükkanına kabadayılık yap. Milletin masasına dal, kahvesini al, dök, bağır çağır... Kimsiniz siz kardeşim, ne hakkınız var?

Apaçık haklı bir davayı bu denli ahmakça bir hareketle kirletmeye, ters köşe manipüle etmeye. "MÜŞTERİLERİN İÇECEKLERİNE EL KOYDULAR", "ŞEHİR EŞKİYALARI", "FİLİSTİN İÇİN SALDIRDILAR" nasıl başlıklar?

İşte durumu bu hale getirsiniz . Al bir pankart yaz mesajını, geç otur karşısına. Ayarsız arkadaşım, şiddeti, şiddetle mi durduracaksın?

Alın size benden bir laf: İKİ YANLIŞ, BİR DOĞRU ETMEZ. Milletin ekmeğine yağ sürmeyin.