Çok basitçe yazacağım nedir bu nefretin sebebi? Nedir bu batı hayranlığı? Nedir derdiniz Azerbaycanla?

fatih portakal putin

Yakın zamanda bir video izledim Fatih Portakal'ın ağzından yine zehir damlıyor. "Türkiye’nin dostu yok" diyor sıralıyor. Amerika diyor, Rusya diyor sonra Azerbaycan diyor bir de detaya giriyor. "Bakmayın siz öyle gözüktüklerine" diyor bir şaçmalıyor kafasına göre...

Ağzından ne Fransa çıkıyor ne İtalya çıkıyor ne Yunanistan çıkıyor ne Avrupa çıkıyor.

Neden Avrupa çıkmıyor. Portakalın vizeleri yanar aman.
Yunanistan’da tatil ve siesta yapamaz.
İtalya’da pizza yiyemez.
Paris’ten alışveriş yapamaz.
O lobiden ödül alamaz.

Portakal sen daha portakalken; 

Kurtuluş Savaşı'nda Güney Cephesi'nde İtalya, Fransa ve İngiltere ile savaşılmıştır. Batı Cephesi'nde ise İtalya ve Yunanistan ile savaşılmış. Bu cephe de 16 ile 25 yaş aralığın da 3000 (al yazıyla sana ÜÇBİN) Azerbaycan askeri şehit olmuş adı sanı yazılmadan Çanakkale'de yatıyor. (Kaynak TSK arşivleri)

azerbaycan destek

Al sana bu ezelden bir bilgi. Bir de yakından vereyim. Son depreme en çok personel ve ilk olarak bölgeye inen de yine Azerbaycan’dır bre gözü görmez, dili zehir.

Yakın çevremde 19 yaşında Erden adında bir genç var. İzmir’den üniversitesinden otobüsle 7 saat yolculuk yapıp oy kullanmaya geldi İstanbul’a. Şimdi ikinci tur için bekliyor ülkesi için. Dostumuz değil diyorsun ya. Bence çoğu senden daha fazla ay yıldızlı bayrak dostu ve sevdalısı. O 19 yaşındaki Erden'den utan biraz.

palmali holding

Depremde 30 gün aş evi kuran Palmali Holding “Mübariz Mansimov”den utan 200 çadırı ertesi gün kurdu, 30 milyon dolar yardım yaptı. 20 şirket çalışanını asker eyledi oraya adam. Ne çıkarı vardı?

Ayıp ayıp. Mevlana gibi “ETME PORTAKAL”

kilicdaroglu proje

Sayın Kemal Bey siz İpek Yolu'nu değiştireceğim dediniz Azerbaycan’ı saf dışı bıraktınız. Neden? İran mı yakın bize? Dost mu? 

İran için; yahu siz değil misiniz o rejimi eleştiren?
Bir de üstüne Azerbaycan rotası daha yakın pes..
Ben size söyleyeyim Kemal Bey. İran bizden çok da hazetmez. Ama Azerbaycan bizim için canını bile verir. Siz İpek Yolu'ndan onları çıkartırken, burada yaşayan Azerbaycanlı seçmen de sizi pusuladan çıkarttı dikkat edin yani. En azından akıllı düşünün. 

He unutmadan 'Portakalcım' tek dost Kıbrıs dedin ya.
Ben beş sene Kıbrıs’da sahne aldım. Çok da bizi seven görmedim orada. Bunu da bi aklına koy.
Bir Girneye git sor sokakta yeter insanlara.
Sokakta gazetecilik yap yani…
Çok yazılmaz ama bilinir Kıbrıs'ın bizden çok da hazetmediği.

Yani bir Azeri lafı size; “Gıc demeyin”
SAÇMALAMAYIN (Türkçesi)

HER ŞEY YAHŞİ OLACAK.